top of page
Blauwe ogen

intelligent, kundig, amusant, zinnig, inspirerend, tof, met kennis van zaken, onderbouwd, leuk

WIJ-S

OVER WIJ-S

Wij Samen is WIJS!

Wij-S is opgericht in 2020 met als doel een degelijk en betaalbaar HR-management mogelijk te maken voor ambitieuze ondernemingen met groeiambities die geloven dat een goed PEOPLE MANAGEMENT de basis is om de interne organisatie te laten meegroeien. 

Vaak focussen ondernemers zich vooral op de externe groei van hun onderneming, waardoor ze te maken krijgen met groeipijnen die ontstaan wanneer externe groei en interne groei niet gelijk lopen: personeelstekort, personeelsverloop, nood aan structuur en regels in de organisatie, burn-out…

De grootste uitdagingen waar bedrijven mee kampen is het aantrekken van nieuwe collega's, het aan boord houden van goede medewerkers, maar ook het motiveren van alle teamspelers. Drie cruciale elementen in het uitbouwen van een gezonde, groeiende en bloeiende onderneming! Omdat heel wat bedrijven, groot of klein, KMO of multinational, nood hebben aan een degelijk HR-beleid  en vaak niet de nodige know-how in huis hebben, ben ik het project Wij-S gestart. 

Sinds de start, heb ik bedrijven in alle soorten en maten geholpen om een sterk personeelsbeleid op te zetten, dé kern van elke business. 

Ik geloof niet in een wij-zij relatie op de werkvloer, wel in het betrekken en ondersteunen van mensen om hen te laten groeien in een positieve sfeer. Vandaar de naam Wij-S, want Wij Samen dat is WIJS!

 

Ik benader al mijn klanten met een frisse blik en kan zo een onbevooroordeelde mening en advies geven.

Uw voordeel als ondernemer? U haalt professioneel advies in huis en kan zich weer focussen op uw corebusiness, datgene waar u goed in bent!

Bel mij vandaag nog en ontdek wat ik voor u kan betekenen.

Over Wij-S: Over

RECENSIES

L.Vandecasteele, HR Manager
Daikin Europe

Evelyn heb ik leren kennen als een bijzonder hartelijke collega die zich zonder enige moeite integreert in het team. Dankzij haar hands on aanpak en uitgebreide generalistische HR kennis kon ze dan ook meteen toegevoegde waarde bieden als strategische HR business partner aan de organisatie.

B. Traest, Technisch Directeur
BTI

Gedurende tien jaar heeft Evelyn mee gebouwd aan de verdere groei en professionalisering van BTI. Haar punctualiteit maakte haar tot een perfecte kwaliteitsmanager. Daarnaast gebruikte ze haar niet aflatende energie voor de uitbouw van vele procedures en systemen zowel op gebied van administratie en planning als voor het HR beleid. Zo kon BTI mede door haar inzet doorgroeien tot een mooie middelgrote organisatie binnen de keuringswereld.

download.jfif
logo_dumaplast.png
download.png
bottom of page