top of page

IK HELP ONDERNEMINGEN MET GROEIAMBITIES BIJ HUN UITDAGINGEN HR-INTERIM MANAGEMENT⭐️FREELANCER⭐️KLANKBORD ⭐️MEEDENKER EN DOENER

IMG_0573.jpg

WIE IS EVELYN?

Wie mij kent, zal mij omschrijven als extravert, overtuigend, verbaal, open, positief, empatisch, optimistisch, mensgericht, maar ook onderzoekend, systematisch, doelgericht, resultaatgericht, gestructureerd en perfectionist.

Een enthousiaste en flexibele perfectionist. 

Ik startte mijn loopbaan in 1998, na mijn studies bedrijfsvertaler en tolk in Gent. Ik had daarvoor bijna twee jaar in Spanje gewoond en gewerkt om er de Spaanse taal onder de knie te krijgen.

Vrij snel vond ik mijn draai in leidinggevende functies, met als rode draad groei-omgevingen. Ik kan ondertussen bogen op een ervaring van meer dan 20 jaar, waarvan 10 jaar als manager en projectleider in een multinational en 10 jaar als directeur in een KMO, beiden in volle groei. 

Daar heb ik een brede ervaring kunnen opdoen in verschillende domeinen: HR, aankoop, facility, administratie, kwaliteit, planning.

 

Stilzitten is niet aan mij besteed. Ik hou ervan om continu nieuwe ervaringen op te doen en te leren.

"Keep yourself educated and never stop learning."

 

Ik kom het beste tot mijn recht in een hands-on, no-nonsense omgeving met de focus op samenwerken, geen wij-zij mentaliteit. Ik heb mijn beroep gemaakt van mijn passie, MENSEN. 

Noem mij gerust en MEEDENKER en DOENER!

My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style

Maya Angelou

BLOG

Ontdek zeker mijn blog waar ik mijn kennis, inspiratie en tips deel!

bottom of page